Safety Keamanan Tips

Safety Keamanan Tips

5 Yard Sale Safety Keamanan Tips

Hot

Thursday, January 4, 2018

5 Yard Sale Safety Keamanan Tips

January 04, 2018 0

Sampeyan bisa njupuk kanthi apik babagan penyewa omah kanthi apa sing ana ing tawaran carport lan yard. Kanthi musim semi pungkasan kita lan musim semi apik, kita bakal nemokake dhuwit tambahan kanthi mundhut produk sing ora dikarepake. Kanggo sing ngetokake gaping lan ana akeh iki adat sing diantisipasi ing antarane penemudha. Nanging, ana sawetara prakara keamanan bona fide sing kudu ditrapake sadurunge sadurunge mromosikake lan nyepetake acara kasebut.

Ngerteni sing tawaran carport lan yard digambar. Sapa ing antarane kita ora duwe pengaruh U-kanggo nguripake utawa ngubengi kuadrat saksampune nggoleki tandha tambahan sing ana gandheng cenenge "Penjualan Yard Gedhe" utawa wis ngirimake posting sing ditemokake ing koran saben dina?

Jenis-jenis publisitas iki umume ekonomi lan biasane ngisi kebutuhan sing ngajokaken, sing bakal digambarake ing purchasers. Apa sing ditindakake uga ditampa dening wong njaba menyang omahmu. Bebarengan karo garis kasebut, ana sawetara fokus kanggo elinga nalika arep nggawe sawetara tambahan tambahan ing spring pungkasan kanthi menehi sampeyan ora nggunakake utawa mbutuhake maneh.

1. Coba kerjo bareng karo tanggi-tanggune lan kanca-kanca supaya sampeyan bisa ngetutake sampeyan ing wektu sing padha. Penawaran Multi-kulawarga digambar ing jumlah sing luwih gedhe saka panemu lan nganyarke keamanan kanggo para venders. Sampeyan kudu milih papan sing cukup jembar sing cukup kanggo barang dagangan saben wong sing bakal diwenehake, nanging uga ora bisa mbatalake ngirim menyang wong njaba sing manggon ing omah tartamtu.

Iki utamané penting nalika prodhuk bocah lan barang-barang sing dimanfaatake bocah diwiwiti.

Bassinettes, walkers, pakaian bayi lan liya-liyane ana pointer sing cukup sing bocah urip ing omah. Menapa malih, panyengkuyung purchas wis kampanye babagan wektu sing cukup suwe kanggo menehi tandha ing item sing diajokake kanggo nom-noman, sing ngenali hak kepatèn. A bocah ing jaman wiwitan pangembangan fisik lan mental kanthi cepet ngluwihi program PC instruktif, game prepackaged lan uga buku cerita sing dirancang kanggo bocah enom sing luwih enom. Sawise ora dienggo maneh, pratandha-pratandha kasebut nerusake marang tabel-tabel tampil lan canisters umum ing bundling produser pisanan. Iki nawakake data gampang affirmation menyang bocah abductor utawa stalker seksual lan uncovers umur bocah lan saiki lan maneh affirms jinis.

2. Ing acara sing sampeyan milih duwe kesempatan ing ngatur omah kanggo duwe wong njagong karo sampeyan. Iki kritis nalika bocah cilik ana ing omah-ing kasus dandanan utawa karo sampeyan ing njaba. Siji kudu bisa diakses kanggo nonton perkara sing kudu disenengi kanggo nanggepi tumindak bocah utawa tugas parental liyane. Nalika njupuk tangan tengen, njamin yen individu pas kanggo menehi bantuan utawa pitulungan kaya sing dibutuhake kanggo ngisi telpon utawa ngelingake sampeyan menyang masalah.

3. Kabeh latihan tamu kudu dipimpin kanthi perspektif liyane. Saben perabot utawa mesin sing kerep banget ditawarake kanggo dituku. Bab iki kudu ora tau muncul ing omah. Luwih, nimbang-nimbang barang kasebut kanggo nuduhaké purchasers, utawa nggawe pengaturan kanggo deleng. Pungkasane sampeyan bisa njamin wong sing kasedhiya karo sampeyan ing kasempatan ngirim sampeyan ngirimake wong njaba menyang omahmu. Uga, yen sampeyan duwe pengasuh karo sampeyan, njamin dheweke bisa diakses kanggo istilah sampeyan.

4. Nglakoni lelungan web sing sethitik. Nuju tujuan sing difasilitasi dening organisasi kepolisian negara lan lokal; nggoleki partai seks sing bersalah karo omah-omah ing distrik pos lan kalebu kelompok. Secara berkala, foto lan pidana bio singkat bisa diaksès supaya sampeyan bisa nyukupi kanthi kualitas fisik kesalahane wong sing dihukum. Data iki uga dicithak lan dilebokake ing ngendi bisa langsung pulih nalika sampeyan nyamar dadi curiga. Ing cahya iki, ing kasempatan sing dipercaya manawa tindake seksual sing dituju tindak menyang omah, sawise ditarik lan sampeyan wis nyebabake zona aman, kanggo laporan kedadeyan menyang ahli implementasine hukum sabanjure kanthi cepet. Laporkan apa sing sampeyan kira bener lan tepat.

5. Wekasanipun, pikirake apa sing bakal sampeyan tawar supaya bisa dituku. Nyoba ora tiba ing jeblugan ngerteni kabeh sing ana ing omahmu lan di push kanggo mriksa saben wong sing nggoleki. Yen sampeyan duwe anak muda ing omah, coba gawe manawa sampeyan ngerti apa data sing bisa ditindakake babagan audit sing fokus ing ndhuwur minangka pedoman. Tambahan, deleng degradasi katon kanggo perkara sing ana hubungane karo bocah sing bayi utawa, malah luwih becik menehi menyang gereja utawa philanthropy sing ana hubungane. Iki minangka pendekatan sing luar biasa kanggo nylametake anak sing aman lan ngewangi wong liya ing tengah-tengah mangsa tes moneter iki.

Kanthi pangerten sah ing ngarep lan ngatur sampeyan bisa duwe papan pakaryan sing terlindungi lan apik lan uga ngukur langkah keamanan individu. Tetep Aman!

Kent R. Jones minangka Executive Director of Operations for Defensive Countermeasures Institute, LLC. Penguasaan keamanan dheweke ditampa saka luwih saka 32 taun militer lan keuntungan pemerintah sing dikonsolidasi digunakaké ing limang jagad utama. Veteran saka Komando Operasi Khusus AS, dheweke nyatakake data lan keterlibatan ing bidang kehutanan lan mbebasake bebaya keamanan individu. Kent uga njabat Departemen Luar Negeri AS minangka Manager Training for the African Response Crisis Initiative; nyedhiyakake militér Afrika kanggo operasi pengamanan lan misi komplen.

Kanggo administrasi militer, Kent diwenehake Legiun Merit, Medhali Jasa Pertahanan Meritorious lan Bintang Perunggu.
Read More